KATEGORIE INZERCE

NAPOSLEDY VLOŽENÉ INZERÁTY

Zobrazit další inzeráty

NOVINKY

NOVINKY Z BLOGU

Světákem proti své vůli

Víte, jak rozkrojit raka? Kam patří látkový ubrousek? Pravidla stolování jsou neúprosná, nicméně je zbytečné se kvůli nim připravit o gastronomickou extázi. Pojďme na malé, poprázdninové opáčko, ať se v restauraci příště cítíte komfortně, nadšeně a máte požitek z každého sousta.

Ubrousek

Právě jsme usedli k tabuli, usmíváme se na spolustolovníka a stojí před námi první výzva. Látkový ubrousek. Většinou má rozměry 40x40cm. Takový rozměr už opravdu dokáže zabránit potřísnění. Neuvazujeme si látku kolem krku, ale rozložíme ji na kolena. Máme-li k dispozici pouze papírový ubrousek, zpozorněme. Ten se na kolena neklade! Utíráme si jím pouze ústa, hlavně před každým napitím. Po dojedení vkládáme ubrousek na talíř společně s podélně složeným příborem. Vraťme se však k ubrouskům látkovým. Právě jsme dojedli. Vezmeme z klína látkový čtvereček, otřeme ústa a pokládáme jej vedle talíře. Udála se během stolování nehoda? Stane se. Jen si dejme …

Vice informací
  • 0

Food Truck – pronájem

Food Truck Vario GRAY- Variabilní kuchyně Pronájem food trucku - Praha - ČR ________K food trucku : Váš polep, venkovní vybavení - sudy a sezení, světelná tabule, gastro vybavení - lednice, mrazak, gril, friteza, dřez - kuchyně komplet v nerezu

Všem restauracím a kuchařům vždy vyjdeme vstříc s vybavením kuchyně. 

Přes naše kontakty dokážeme pomoci i s místem, kdyby někdo potřeboval. 

Od 1.června volné termíny. Skvělá příležitost si tento druh gastronomie vyzkoušet. Cena je ponížena díky covidu, který v tuto chvíli omezuje větší akce. Proto chceme v tuto chvíli pronajmout i tento food truck na delší dobu.

Den / akce - 3500,- ....

Mesic / dlouhodobý pronájem - 33 000,- ....

Vice informací
  • 0

Apartmány

V rámci rozšiřování nabídky inzerce, spouštíme novou sekci inzerce APARTMÁNY. Apartmány bývají poslední dobou součástí gastronomických nemovitostí a stále častěji je nabízející prodávají jako součást nebo i zvlášť u gastronomické nemovitosti. Nyní je možnost inzerovat apartmány jak samotné tak i jako součást např. restaurace na našem portálu :)

Vice informací
  • 0